Régió kiválasztása
A termékválaszték, a fizetési és átvételi módok régiónként eltérőek lehetnek.
Kérjük, válasszon a következő régiók közül:

További információk a Régiókról

Budapest:

Lehetséges átvételi módok:
- Bolti átvétel 12:00-tól: választható üzletek: Allee cukrászda, Árkád cukrászda, Budai Cukrászda, Köki Cukrászda, Mamut Kávézó, Marcipán Cukrászda, Mom Park Cukrászda, Pólus Cukrászda, Savoya Cukrászda, Sugár Bonbonéria, Szamos Cafe és Csokoládé Múzeum, Szamos Gourmet Ház, Szépkilátás Cukrászda
- Kiszállítás Budapest területén 10:00 – 14:00 között, melynek költsége 1000 Ft.
Lehetséges fizetési módok: online fizetés, készpénzes fizetés, előreutalás.

Budapest agglomerációja:

Lehetséges átvételi módok:
- Bolti átvétel 12:00-tól: választható üzletek: Vörösvár Cukrászda – Pilisvörösvár, Múzeum Cukrászda – Szentendre.
- Kiszállítás Budapest vonzáskörzetében, melynek költsége 3000 Ft. Választható települések: Alsónémedi, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csobánka, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Fót, Göd, Gyál, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Leányfalu, Mogyoród, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pomáz, Remeteszőlős, Solymár, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Tahi, Taksony, Tárnok, Telki, Törökbálint, Üröm, Vecsés
Lehetséges fizetési módok: online fizetés, készpénzes fizetés, előreutalás.

Székesfehérvár:

Lehetséges átvételi módok:
- Bolti átvétel 12:00-tól az Aranyalma Cukrászdában.
- Kiszállítás Székesfehérvár területén: ingyenes.
Lehetséges fizetési módok: előreutalás, készpénzes fizetés.

Székesfehérvár és környéke:

Lehetséges átvételi módok:
- Kiszállítás, melynek költsége 3000 Ft. Választható települések: Balatonakarattya, Balatonaliga-Balatonvilágos, Gárdony, Polgárdi, Siófok, Szabadbattyán, Velence.
Lehetséges fizetési módok: előreutalás, készpénzes fizetés.

2. Desszertkönyv

A kiadó előszava

"Tisztelt Olvasó!

Borbély Béla Bonbonkönyve után elkészült a Mester második kötete, a Desszertkönyv, amely ismereteket és recepteket tartalmaz a cukrászat és az édességkészítés világából.

A könyv írója a recepteken és a technológiai leírásokon túl megosztja velünk a szakmai múltjával kapcsolatos történeteit és személyes gondolatait is.

A könyvet bőséges fényképanyag és a szerző saját grafikái illusztrálják, de Borbély Béla néhány festménye is megjelenik a képek sorában.

A termékek köre igen széles: a könyv foglalkozik a különféle csemegékkel, desszerttortákkal, krémtortákkal, valamint a fagylalt-és parfékészítés titkaival is.

Borbély Béla nagy szakmai tudás birtokában a szakma régi receptjeinek sorát a saját kreációival kiegészítve foglalja össze az - elsősorban szakember - olvasó számára.

A könyv írójának legfőbb erényei a gondosság és a precizitás, a minőség iránti feltétlen elkötelezettség, a jó szakmai hagyományok tisztelete és a törekvés azok megörökítésére.

Mindezeken túl van még valami, ami kiemeli a művet a hasonló receptkönyvek sorából: A szerző személyisége és művészi kvalitásai. Borbély Béla művésze a szakmájának, de jól bánik a tollal és az ecsettel is. Személyes hangvételű elmélkedései és a festményei egyaránt élvezetesek és szerethetők. A festmények művészi értékét nem tisztünk megítélni, ezt majd az utókor fogja megtenni. Biztos vagyok benne, hogy az olvasóinak szakmai élményt nyújt majd e könyv, a kézműves cukrász szakmának pedig segít a fennmaradásban és a felemelkedésben.

Budapest, 2013. november"

Ár: 9 900 Ft
Szállítási idő: 2 nap
9 900 Ft

Ön még nem választott régiót!

Kosár tartalma

  • A kosara jelenleg üres