Régió kiválasztása
A termékválaszték, a fizetési és átvételi módok régiónként eltérőek lehetnek.
Kérjük, válasszon a következő régiók közül:

További információk a Régiókról

Budapest:

Lehetséges átvételi módok:
- Bolti átvétel 12:00-tól: választható üzletek: Allee cukrászda, Árkád cukrászda, Budai Cukrászda, Köki Cukrászda, Mammut Kávézó, Marcipán Cukrászda, Mom Park Cukrászda, Pólus Cukrászda, Savoya Cukrászda, Szamos Cafe és Csokoládé Múzeum, Szamos Gourmet Ház, Szépkilátás Cukrászda
- Kiszállítás Budapest területén 8:00 – 16:00 között, melynek költsége 990 Ft. 5000 Ft rendelési érték felett ingyenes.
Lehetséges fizetési módok: online fizetés, készpénzes fizetés, előreutalás.

Budapest agglomerációja:

Lehetséges átvételi módok:
- Bolti átvétel 12:00-tól: választható üzletek: Vörösvár Cukrászda – Pilisvörösvár, Múzeum Cukrászda – Szentendre.
- Kiszállítás Budapest vonzáskörzetében 8:00 – 16:00 között, melynek költsége 2990 Ft. 10 000 Ft rendelési érték felett ingyenes.
Választható települések: Alsónémedi, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csobánka, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Fót, Göd, Gyál, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Leányfalu, Mogyoród, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pomáz, Remeteszőlős, Solymár, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Tahi, Taksony, Tárnok, Telki, Törökbálint, Üröm, Vecsés
Lehetséges fizetési módok: online fizetés, készpénzes fizetés, előreutalás.

Székesfehérvár:

Lehetséges átvételi módok:
- Bolti átvétel 12:00-tól az Aranyalma Cukrászdában.
- Kiszállítás Székesfehérvár területén: ingyenes.
Lehetséges fizetési módok: előreutalás, készpénzes fizetés.

Székesfehérvár és környéke:

Lehetséges átvételi módok:
- Kiszállítás, melynek költsége 3000 Ft.
Választható települések: Balatonakarattya, Balatonaliga-Balatonvilágos, Gárdony, Polgárdi, Siófok, Szabadbattyán, Velence.
Lehetséges fizetési módok: előreutalás, készpénzes fizetés.

Alkalmi torták

Szamos alkalmi torta: megtalálta az igazit!


A Nagy Nap megszervezése temérdek teendővel jár, de az elintéznivalók tengerében mi segíthetünk megkönnyíteni az előkészületeket, hiszen a Szamosnál megannyi esküvői torta típus közül választhatják ki a koncepcióhoz leginkább illő küllemet, bevonatot, ízeket. A bécsi diótortától a dobos- és eszterházy tortán át, a túró- és eperkrémen keresztül a trüffelig számos íz elérhető, a több emeletes tortáknál akár minden szint más és más ízesítéssel csábíthatja a násznépet. A természetesség kedvelőinek az Egyszerűen szép tortáinkat ajánljuk, míg a klasszikus, bevonatos tortacsodák rajongói a selyemkrémes, fondant vagy marcipán bevonattal díszített ínyencségek közül szemezgethetnek. A legkisebb, 16 szeletes tortától az akár 150 szeletesig több méretopció is rendelkezésre áll, így a családias és több száz fős esküvőt megálmodók is megtalálják nálunk számításaikat, ha a teendők listáján az esküvői torta rendelés az aktuális feladat. Alkalmi torta rendelés nem kizárólag esküvő alkalmával válhat aktuálissá, hiszen egy házassági évforduló, egy ballagás, vagy egy baba érkezése is ünneplésre ad okot.
Alkalmi torta megvásárlása webshopunkon keresztül jelenleg nem lehetséges. Böngéssze át széles kínálatunkat, megrendelését pedig szeretettel várjuk üzleteinkben. Alkalmi tortáink jelenleg 10 munkanapos átfutási idővel készülnek el.