Régió kiválasztása
A termékválaszték, a fizetési és átvételi módok régiónként eltérőek lehetnek.
Kérjük, válasszon a következő régiók közül:

További információk a Régiókról

Budapest:

Lehetséges átvételi módok:
- Bolti átvétel 12:00-tól: választható üzletek: Allee cukrászda, Árkád cukrászda, Budai Cukrászda, Marcipán Cukrászda, Mom Park Cukrászda, Szamos Cafe és Csokoládé Múzeum, Szamos Gourmet Ház, Szépkilátás Cukrászda, Szamos GoBuda
- Kiszállítás Budapest területén 8:00 – 14:00 között, melynek költsége 1390 Ft. 5000 Ft rendelési érték felett ingyenes.
Lehetséges fizetési módok: online fizetés, készpénzes fizetés, előreutalás.

Budapest agglomerációja:

Lehetséges átvételi módok:
- Bolti átvétel 12:00-tól: választható üzletek: Vörösvár Cukrászda – Pilisvörösvár, Múzeum Cukrászda – Szentendre.
- Kiszállítás Budapest vonzáskörzetében 8:00 – 14:00 között, melynek költsége 3990 Ft. 10 000 Ft rendelési érték felett ingyenes.
Választható települések: Alsónémedi, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csobánka, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Fót, Göd, Gyál, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Leányfalu, Mogyoród, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pomáz, Remeteszőlős, Solymár, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Tahi, Taksony, Tárnok, Telki, Törökbálint, Üröm, Vecsés
Lehetséges fizetési módok: online fizetés, készpénzes fizetés, előreutalás.

Országos házhozszállítás:

Az országos házhozszállítást a GLS csomagküldő szolgálat végzi.
A kiszállítás várható időpontjáról a GLS értesíti a megrendelőt e-mail-ben és SMS-ben. A GLS csomagküldő call center központi telefonszáma: +36 29 88 67 00, +36 20 890 0660.
Országos kiszállítás díja: 2490 Ft. A kiszállítás 14990 Ft felett ingyenes.
A kiszállítás szombat, vasárnap és hétfői napokon szünetel.
Lehetséges fizetési módok: online bankkártyás, készpénzes fizetés.

Alkalmi torták

Szamos alkalmi torta: megtalálta az igazit!


A Nagy Nap megszervezése temérdek teendővel jár, de az elintéznivalók tengerében mi segíthetünk megkönnyíteni az előkészületeket, hiszen a Szamosnál megannyi esküvői torta típus közül választhatják ki a koncepcióhoz leginkább illő küllemet, bevonatot, ízeket. A bécsi diótortától a dobos- és eszterházy tortán át, a túró- és eperkrémen keresztül a trüffelig számos íz elérhető, a több emeletes tortáknál akár minden szint más és más ízesítéssel csábíthatja a násznépet. A természetesség kedvelőinek az Egyszerűen szép tortáinkat ajánljuk, míg a klasszikus, bevonatos tortacsodák rajongói a selyemkrémes, fondant vagy marcipán bevonattal díszített ínyencségek közül szemezgethetnek. A legkisebb, 16 szeletes tortától az akár 150 szeletesig több méretopció is rendelkezésre áll, így a családias és több száz fős esküvőt megálmodók is megtalálják nálunk számításaikat, ha a teendők listáján az esküvői torta rendelés az aktuális feladat. Alkalmi torta rendelés nem kizárólag esküvő alkalmával válhat aktuálissá, hiszen egy házassági évforduló, egy ballagás, vagy egy baba érkezése is ünneplésre ad okot.
Alkalmi torta megvásárlása webshopunkon keresztül jelenleg nem lehetséges. Böngéssze át széles kínálatunkat, megrendelését pedig szeretettel várjuk üzleteinkben. Alkalmi tortáink jelenleg 10 munkanapos átfutási idővel készülnek el.