Régió kiválasztása
A termékválaszték, a fizetési és átvételi módok régiónként eltérőek lehetnek.
Kérjük, válasszon a következő régiók közül:

További információk a Régiókról

Budapest:

Lehetséges átvételi módok:
- Bolti átvétel 12:00-tól: választható üzletek: Allee cukrászda, Árkád cukrászda, Budai Cukrászda, Marcipán Cukrászda, Mom Park Cukrászda, Szamos Cafe és Csokoládé Múzeum, Szamos Gourmet Ház, Szépkilátás Cukrászda, Szamos GoBuda
- Kiszállítás Budapest területén 8:00 – 14:00 között, melynek költsége 1390 Ft. 5000 Ft rendelési érték felett ingyenes.
Lehetséges fizetési módok: online fizetés, készpénzes fizetés, előreutalás.

Budapest agglomerációja:

Lehetséges átvételi módok:
- Bolti átvétel 12:00-tól: választható üzletek: Vörösvár Cukrászda – Pilisvörösvár, Múzeum Cukrászda – Szentendre.
- Kiszállítás Budapest vonzáskörzetében 8:00 – 14:00 között, melynek költsége 3990 Ft. 10 000 Ft rendelési érték felett ingyenes.
Választható települések: Alsónémedi, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csobánka, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Fót, Göd, Gyál, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Leányfalu, Mogyoród, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pomáz, Remeteszőlős, Solymár, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Tahi, Taksony, Tárnok, Telki, Törökbálint, Üröm, Vecsés
Lehetséges fizetési módok: online fizetés, készpénzes fizetés, előreutalás.

Országos házhozszállítás:

Az országos házhozszállítást a GLS csomagküldő szolgálat végzi.
A kiszállítás várható időpontjáról a GLS értesíti a megrendelőt e-mail-ben és SMS-ben. A GLS csomagküldő call center központi telefonszáma: +36 29 88 67 00, +36 20 890 0660.
Országos kiszállítás díja: 2490 Ft. A kiszállítás 14990 Ft felett ingyenes.
A kiszállítás szombat, vasárnap és hétfői napokon szünetel.
Lehetséges fizetési módok: online bankkártyás, készpénzes fizetés.

Cégtörténet

Minden a marcipánnal kezdődött.

Az 1930-as évek elején Szamos Mátyás egy híres dán cukrászmestertől leste el a kiváló minőségű marcipán készítésének fortélyait. A mester azt is megmutatta neki, mi mindent lehet készíteni a nemes masszából. Az ifjú Szamos Mátyás a sok gyakorlásnak, rátermettségének és jó kézügyességének köszönhetően hamar megtanulta, hogyan készítsen csodás rózsaszirmokat a kiváló marcipán alapanyagból.
A legjobb alapanyagok és receptek

Szamos Mátyás ugyanazzal a lelkesedéssel bővítette apránként cukrászati termékpalettáját, mint amellyel marcipán-kreációit is készítette. Az ízletes sütemények és torták a legjobb alapanyagokból, hagyományos receptek szerint készültek, és csokoládé manufaktúrájában is a régi receptek alapján gyártotta a legkiválóbb minőségű bonbonokat.
Generációról generációra

A titkok, a receptek és az a különleges szenvedély, amellyel Szamos Mátyás megalkotta kreációit, generációról generációra száll a családban. Mára a Szamos Magyarország egyik legismertebb családi vállalkozása lett, és termékeinek különlegesen kiváló minősége méltán híres messze az országhatárokon túl is.
Kávéházaink

A Szamos család az osztrák Haderer cukrászattal közösen a 90-es évek elején nyitotta meg első kávéházát Budapesten. A páratlan atmoszféra és az ízletes cukrászati kreációk igen hamar kiemelkedő sikert hoztak. Ma már 20 Szamos kávéházban nyílik lehetőségünk arra, hogy engedjünk a finomságok csábításának.
Szamos Margit

Szamos Margit 96 éves koráig szigorúan felügyelte a termékek minőségét.

Szamos Mátyás

A Szamos Mátyás által az előző évszázad 30-as éveiben alapított cég ma Magyarország egyik legismertebb családi vállalkozása.

 

 

Termékeink

Termékeinket az Üzletek menüpont alatt felsorolt cukrászdáinkban és édességboltjainkban, valamint házhozszállítási szolgáltatással működő webshopunkban találja meg. Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel várjuk megkeresését Kapcsolat menüpontunkon keresztül.

Desszertjeink és kávéházi süteményeink országosan is elérhetőek a kereskedelmi- és a benzinkút hálózatokban. Amennyiben viszonteladóként szeretne jelentkezni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot kereskedő kollégáinkkal a Kapcsolat menüponton belül.

Várjuk szeretettel üzleteinkben!