Régió kiválasztása
A termékválaszték, a fizetési és átvételi módok régiónként eltérőek lehetnek.
Kérjük, válasszon a következő régiók közül:

További információk a Régiókról

Budapest:

Lehetséges átvételi módok:
- Bolti átvétel 12:00-tól: választható üzletek: Allee cukrászda, Árkád cukrászda, Budai Cukrászda, Köki Cukrászda, Mammut Kávézó, Marcipán Cukrászda, Mom Park Cukrászda, Pólus Cukrászda, Savoya Cukrászda, Szamos Cafe és Csokoládé Múzeum, Szamos Gourmet Ház, Szépkilátás Cukrászda
- Kiszállítás Budapest területén 8:00 – 16:00 között, melynek költsége 990 Ft. 5000 Ft rendelési érték felett ingyenes.
Lehetséges fizetési módok: online fizetés, készpénzes fizetés, előreutalás.

Budapest agglomerációja:

Lehetséges átvételi módok:
- Bolti átvétel 12:00-tól: választható üzletek: Vörösvár Cukrászda – Pilisvörösvár, Múzeum Cukrászda – Szentendre.
- Kiszállítás Budapest vonzáskörzetében 8:00 – 16:00 között, melynek költsége 2990 Ft. 10 000 Ft rendelési érték felett ingyenes.
Választható települések: Alsónémedi, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csobánka, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Fót, Göd, Gyál, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Leányfalu, Mogyoród, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pomáz, Remeteszőlős, Solymár, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Tahi, Taksony, Tárnok, Telki, Törökbálint, Üröm, Vecsés
Lehetséges fizetési módok: online fizetés, készpénzes fizetés, előreutalás.

Székesfehérvár:

Lehetséges átvételi módok:
- Bolti átvétel 12:00-tól az Aranyalma Cukrászdában.
- Kiszállítás Székesfehérvár területén: ingyenes.
Lehetséges fizetési módok: előreutalás, készpénzes fizetés.

Székesfehérvár és környéke:

Lehetséges átvételi módok:
- Kiszállítás, melynek költsége 3000 Ft.
Választható települések: Balatonakarattya, Balatonaliga-Balatonvilágos, Gárdony, Polgárdi, Siófok, Szabadbattyán, Velence.
Lehetséges fizetési módok: előreutalás, készpénzes fizetés.

Cégajándék

Lepje meg kollégáit, partnereit különleges, egyediesíthető Szamos édességekkel!

Az édesség kiváló ajándék lehet bármely alkalomra, hiszen mindenki szívét meglágyítja. Legyen szó céges partiról, karácsonyról vagy csak az egyszerű hétköznapokról, bizonyára Ön is tudja mennyire fontos megjutalmazni a dolgozókat, akik kulcsfontosságúak a cég életében. Sokszor nehéz megfelelő ajándékot találni a kollégák számára, hiszen a jó ajándékötletek száma véges, vagy éppen nincs kapacitás mindenkinek egyéni ajándékot adni, de mégis meg szeretnénk lepni őket egy kis aprósággal. Minden alkalomra tökéletes megoldást nyújthatnak a Szamos finomságai, hiszen édességet adni és kapni örömet okoz.

Kínálatunk

Kínálatunkban a díszdobozos desszertektől kezdve az egyedi összeállítású praliné válogatásig rengeteg termék közül tud válogatni. Karácsonyra külön ajánlattal is készülünk, ilyenkor a szaloncukron, bejglin és az egyéb szezonális termékeken van a hangsúly.

Termékek az Ön grafikájával

Termékeink nem csak kimagasló minőségűek, de rengeteg formában, kiszerelésben és ízvilágban léteznek, valamint csomagolásuk is egyediesíthető. Bármilyen logót, üzenetet vagy mintát rá tudunk rakni a csomagolásra, hogy leginkább illeszkedjen cége arculatához, illetve az alkalomhoz. Az egyedi grafika elhelyezhető a csomagolás előlapján, papírgyűrűn, és matricán, sőt bizonyos esetekben magára a csokoládéra is tudunk nyomtatni.

Az egyediesítéshez minden esetben előre egyeztetünk, hogy tudjunk tervezni az idővel és a költségekkel. Igény esetén akár mi magunk is tudunk segíteni a csomagolás megtervezésében, grafikusunk örömmel áll rendelkezésükre bármilyen grafika elkészítésében. 

Letölthető katalógus


Bővebb információért nézze át katalógusunkat, ahol minden termékünket és egyéb részleteket is megtalál. További kérdések felmerülése, illetve rendelés esetén egyeztessen kolléganőnkkel az alábbi elérhetőségek egyikén.

Elérhetőség:

Győri Fanni
e-mail: gyori.fanni@szamos.hu

Bízunk benne, hogy legközelebb már a Szamossal ünnepel!