A 2008. év Magyarország tortája. Különleges tésztája: vajas, aszalt szilvás, rumos, fahéjas. Tejszínes csokoládékrém és mandulapralinés krém rétegek követik egymást, tetejét aszalt szilvaszemekkel díszítjük.
A fotó csak illusztráció. A termékek díszítése eltérhet a fotón látottaktól.
cukor, aszalt szilva 13%, tejszín, tojáslé, ), vaj, fehércsokoládé (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, emulgeálószer: szójalecitinek, vanília aroma), dió, szilvatöltelék (gyümölcspüré: szilva, alma; aszalt szilva 22%, glükózszirup, cukor, étkezési sav: citromsav, aroma), búzaliszt, sűrített tej, csokoládé (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitinek, vanília aroma), szilvapálinka, rum (víz, rum, színezék: karamell), víz, glükózszirup, mandula, vaníliás cukor (cukor, vanília kivonat, természetes vanília aroma), zselatin, citromhéj, térfogatnövelő szer (E500), fahéj, étkezési só.
Kis mennyiségben alkoholt tartalmaz.
Átlagos tápérték 100 g-ban
Energia: 1658 kJ/397 kcal
Zsír: 21,8g
-amelyből telített zsírsavak: 11,4g
Szénhidrát: 43,5g
-amelyből cukrok: 35,6g
Fehérje: 5,5g
Só: 0,25g