Régió kiválasztása
A termékválaszték, a fizetési és átvételi módok régiónként eltérőek lehetnek.
Kérjük, válasszon a következő régiók közül:

További információk a Régiókról

Budapest:

Lehetséges átvételi módok:
- Bolti átvétel 12:00-tól: választható üzletek: Allee cukrászda, Árkád cukrászda, Budai Cukrászda, Köki Cukrászda, Mamut Kávézó, Marcipán Cukrászda, Mom Park Cukrászda, Pólus Cukrászda, Savoya Cukrászda, Sugár Bonbonéria, Szamos Cafe és Csokoládé Múzeum, Szamos Gourmet Ház, Szépkilátás Cukrászda
- Kiszállítás Budapest területén 10:00 – 14:00 között, melynek költsége 1000 Ft.
Lehetséges fizetési módok: online fizetés, készpénzes fizetés, előreutalás.

Budapest agglomerációja:

Lehetséges átvételi módok:
- Bolti átvétel 12:00-tól: választható üzletek: Vörösvár Cukrászda – Pilisvörösvár, Múzeum Cukrászda – Szentendre.
- Kiszállítás Budapest vonzáskörzetében, melynek költsége 3000 Ft. Választható települések: Alsónémedi, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csobánka, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Fót, Göd, Gyál, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Leányfalu, Mogyoród, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pomáz, Remeteszőlős, Solymár, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Tahi, Taksony, Tárnok, Telki, Törökbálint, Üröm, Vecsés
Lehetséges fizetési módok: online fizetés, készpénzes fizetés, előreutalás.

Székesfehérvár:

Lehetséges átvételi módok:
- Bolti átvétel 12:00-tól az Aranyalma Cukrászdában.
- Kiszállítás Székesfehérvár területén: ingyenes.
Lehetséges fizetési módok: előreutalás, készpénzes fizetés.

Székesfehérvár és környéke:

Lehetséges átvételi módok:
- Kiszállítás, melynek költsége 3000 Ft. Választható települések: Balatonakarattya, Balatonaliga-Balatonvilágos, Gárdony, Polgárdi, Siófok, Szabadbattyán, Velence.
Lehetséges fizetési módok: előreutalás, készpénzes fizetés.

Meggyes linzertorta

Linzertésztához: 100 g porcukor, 1 csomag vaníliás cukor, 210 g vaj, 320 g liszt, 50 g dió, 1 tojássárgája, csipetnyi fahéj

Piskótához: 2 db tojás, 40 g kristálycukor, 50 g liszt, 5 g olvasztott vaj

Meggytöltelékhez: 850 g friss meggy, 1 citrom héja, 64 g vaníliás pudingpor, csipetnyi fahéj, 100-120 g cukor, 80 g finomra darált mandula

Összeállításhoz: 120 g feketeribizlilekvár, 50 g szeletelt mandula

A piskótához a tojásfehérjét felverjük a cukor 2/3 részével, a sárgáját pedig a maradék cukorral. A kikevert sárgájához adjuk a tojáshabot és óvatosan átkeverjük, majd beleszitáljuk a lisztet és a felolvasztott vajat is hozzátesszük. Egy sütőpapírra kb. 22 cm átmérőjű kör alakba elkenjük a tésztát (segítségként a sütőpapír hátoldalára filccel rajzolhatunk egy ilyen méretű kört), majd 180 fokon arany barnára sütjük.

A linzertésztához a hozzávalókat összedolgozzuk, a vaj hideg legyen, hogy morzsolni tudjuk. Fóliába csomagolva kb. 20 perce hűtőbe tesszük pihentetni. Ez idő alatt a töltelékhez a meggyet kimagozzuk, a levét lecsepegtetjük, a cukrot a pudingporral, a fahéjjal és a mandulával elkeverjük, majd a meggyhez adjuk és összefőzzük.

A linzertésztát a hűtőből kivéve kinyújtjuk, majd a kivajazott és kilisztezett sütőformát kibéleljük vele úgy, hogy pereme is legyen. Ráhelyezzük a kisebb méretű piskótalapot, szükség esetén kicsit levágunk a széléből, majd rátöltjük a meggytölteléket és 200 fokon 55 percig (légkeveréses sütővel 190 fokon 45-50 percig) sütjük. A sütőből kivett tortát pihentetjük, majd a tetejét megkenjük lekvárral és a szélére szórjuk a szeletelt mandulát.