Régió kiválasztása
A termékválaszték, a fizetési és átvételi módok régiónként eltérőek lehetnek.
Kérjük, válasszon a következő régiók közül:

További információk a Régiókról

Budapest:

Lehetséges átvételi módok:
- Bolti átvétel 12:00-tól: választható üzletek: Allee cukrászda, Árkád cukrászda, Budai Cukrászda, Köki Cukrászda, Mamut Kávézó, Marcipán Cukrászda, Mom Park Cukrászda, Pólus Cukrászda, Savoya Cukrászda, Sugár Bonbonéria, Szamos Cafe és Csokoládé Múzeum, Szamos Gourmet Ház, Szépkilátás Cukrászda
- Kiszállítás Budapest területén 10:00 – 14:00 között, melynek költsége 1000 Ft.
Lehetséges fizetési módok: online fizetés, készpénzes fizetés, előreutalás.

Budapest agglomerációja:

Lehetséges átvételi módok:
- Bolti átvétel 12:00-tól: választható üzletek: Vörösvár Cukrászda – Pilisvörösvár, Múzeum Cukrászda – Szentendre.
- Kiszállítás Budapest vonzáskörzetében, melynek költsége 3000 Ft. Választható települések: Alsónémedi, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csobánka, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Fót, Göd, Gyál, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Leányfalu, Mogyoród, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pomáz, Remeteszőlős, Solymár, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Tahi, Taksony, Tárnok, Telki, Törökbálint, Üröm, Vecsés
Lehetséges fizetési módok: online fizetés, készpénzes fizetés, előreutalás.

Székesfehérvár:

Lehetséges átvételi módok:
- Bolti átvétel 12:00-tól az Aranyalma Cukrászdában.
- Kiszállítás Székesfehérvár területén: ingyenes.
Lehetséges fizetési módok: előreutalás, készpénzes fizetés.

Székesfehérvár és környéke:

Lehetséges átvételi módok:
- Kiszállítás, melynek költsége 3000 Ft. Választható települések: Balatonakarattya, Balatonaliga-Balatonvilágos, Gárdony, Polgárdi, Siófok, Szabadbattyán, Velence.
Lehetséges fizetési módok: előreutalás, készpénzes fizetés.

Sacher torta

Hozzávalók:
Tészta: 15 dkg vaj, 15 dkg étcsokoládé, 7 db tojás, 13 dkg porcukor, 12 dkg kristálycukor, 15 dkg liszt
Töltelék: 40 dkg baracklekvár, 10 dkg cukor (híg lekvár esetén)
Ganache: 30 dkg étcsokoládé, 2 dl tejszín

Elkészítése:
A vajat a porcukorral habosra keverjük, közben a tojássárgáját egyenként, keverés közben hozzá adjuk. A tojásfehérjét a kristálycukorral habbá verjük. A csokoládét kíméletesen, gőz fölött felolvasztjuk és a vajas keverékhez adjuk, majd lassú mozdulatokkal a tojásfehérjét, végül a lisztet is belekeverjük. A tésztát egy 22 cm átmérőjűtortaformában enyhén homorúan elsimítjuk, 160-180 fokos sütőben 50-60 percig sütjük. 15-20 perc sütés után a torta tetejét egy alkalommal bepermetezzük vízzel. Az elkészült tészta peremét kicsit legömbölyítjük, majd lapjában kettévágjuk és a forralt baracklekvár felével betöltjük. A lekvár másik felét felfőzzük, amennyiben szükséges hozzáadjuk a cukrot, és a torta tetejét és oldalát megkenjük vele. Ráöntjük a csokoládéból és tejszínből készített ganache-t, és elsimítjuk.
Ganache készítése: a tejszínt felforraljuk, majd az olvasztott csokoládéhoz keverjük 3-4 részletben, míg homogén krémet kapunk.
Hűtőszekrénybe ne tegyük, fedett műanyag dobozban tároljuk fogyasztásig!