Régió kiválasztása
A termékválaszték, a fizetési és átvételi módok régiónként eltérőek lehetnek.
Kérjük, válasszon a következő régiók közül:

További információk a Régiókról

Budapest:

Lehetséges átvételi módok:
- Bolti átvétel 12:00-tól: választható üzletek: Allee cukrászda, Árkád cukrászda, Budai Cukrászda, Köki Cukrászda, Mamut Kávézó, Marcipán Cukrászda, Mom Park Cukrászda, Pólus Cukrászda, Savoya Cukrászda, Sugár Bonbonéria, Szamos Cafe és Csokoládé Múzeum, Szamos Gourmet Ház, Szépkilátás Cukrászda
- Kiszállítás Budapest területén 10:00 – 14:00 között, melynek költsége 1000 Ft.
Lehetséges fizetési módok: online fizetés, készpénzes fizetés, előreutalás.

Budapest agglomerációja:

Lehetséges átvételi módok:
- Bolti átvétel 12:00-tól: választható üzletek: Vörösvár Cukrászda – Pilisvörösvár, Múzeum Cukrászda – Szentendre.
- Kiszállítás Budapest vonzáskörzetében, melynek költsége 3000 Ft. Választható települések: Alsónémedi, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csobánka, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Fót, Göd, Gyál, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Leányfalu, Mogyoród, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pomáz, Remeteszőlős, Solymár, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Tahi, Taksony, Tárnok, Telki, Törökbálint, Üröm, Vecsés
Lehetséges fizetési módok: online fizetés, készpénzes fizetés, előreutalás.

Székesfehérvár:

Lehetséges átvételi módok:
- Bolti átvétel 12:00-tól az Aranyalma Cukrászdában.
- Kiszállítás Székesfehérvár területén: ingyenes.
Lehetséges fizetési módok: előreutalás, készpénzes fizetés.

Székesfehérvár és környéke:

Lehetséges átvételi módok:
- Kiszállítás, melynek költsége 3000 Ft. Választható települések: Balatonakarattya, Balatonaliga-Balatonvilágos, Gárdony, Polgárdi, Siófok, Szabadbattyán, Velence.
Lehetséges fizetési módok: előreutalás, készpénzes fizetés.

Hogyan működik az előre utalásos fizetés?

Elfogadó neve: Szamos Marcipán Kft.
Cégjegyzékszám: 13-09-06-2161
Adószám: 10439108-2-13
Számlavezető bank neve, címe: UniCredit Bank Hungary Zrt.,  1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.
Számlaszám: 10900011-00000002-26060002

Fizetési információ

Előreutalásos fizetés igény esetén, a rendelés beérkezését követően automatikusan előlegszámlát állítunk ki a megrendelő által megadott számlázási adatok (regisztráló adatai) alapján PDF formátumban, melyet a regisztrált e-mail címére továbbítja adminisztrátor kollégánk. Amennyiben a számlát cég részére szeretné elszámolni, kérjük a számlázási adatokhoz ezt feltüntetni. Fontos, hogy minden számlaadat (név, cím) pontos legyen!

A számlán látható összeget - mely a rendelés értékével egyenértékű -, a számlakiállító (Szamos Marcipán Kft.) részére és annak számlaszámára kérjük utalni. Kérjük, az átutalást csak a megérkezett számla alapján indítsa!

A megrendelt árut a kért átvételi pontra a kért időben csak abban az esetben tudjuk kiszállítani, ha a számla kiegyenlítése időben megtörténik. Azaz az átadás napját megelőző napon meg kell érkeznie az összegnek a bankszámlánkra. Tehát ha rendelését péntek délután adná le vasárnapi vagy hétfői átvétellel, mivel így előre utalásos számlát már nem áll módunkban kiállítani, ez esetben csak készpénzzel tud fizetni.

Amennyiben a fizetendő érték beérkezését nem látjuk időben, úgy adminisztrátorunk felveszi a kapcsolatot a megrendelővel telefonon. Ez esetben ismételten megkérjük, hogy az utalást indítsa el bankján keresztül és küldjön a tranzakcióról egy visszavonhatatlan banki igazolást.

Amennyiben az utalás nem történik meg időben és banki igazolást sem kapunk a tranzakcióról, úgy a rendelést nem tudjuk teljesíteni, az áru nem kerül kiszállításra. Ez esetben kérjük vegye fel a kapcsolatot adminisztrátorunkkal!

Adatvédelmi információ

A számlázási adatok a megrendelés során kerülnek megadásra, melyet kizárólag a Szamos Marcipán Kft. adminisztrátorai láthatnak. Az Ön személyes adatainak védelmében a vásárlás alatt és után, arról semmilyen adat nem kerül harmadik fél birtokába. Az Ön által megadott egyéb vásárlással, szolgáltatással kapcsolatos adatok kizárólag a Szamos Marcipán  Kft. birtokában maradnak.