Régió kiválasztása
A termékválaszték, a fizetési és átvételi módok régiónként eltérőek lehetnek.
Kérjük, válasszon a következő régiók közül:

További információk a Régiókról

Budapest:

Lehetséges átvételi módok:
- Bolti átvétel 12:00-tól: választható üzletek: Allee cukrászda, Árkád cukrászda, Budai Cukrászda, Köki Cukrászda, Mamut Kávézó, Marcipán Cukrászda, Mom Park Cukrászda, Pólus Cukrászda, Savoya Cukrászda, Sugár Bonbonéria, Szamos Cafe és Csokoládé Múzeum, Szamos Gourmet Ház, Szépkilátás Cukrászda
- Kiszállítás Budapest területén 10:00 – 14:00 között, melynek költsége 1000 Ft.
Lehetséges fizetési módok: online fizetés, készpénzes fizetés, előreutalás.

Budapest agglomerációja:

Lehetséges átvételi módok:
- Bolti átvétel 12:00-tól: választható üzletek: Vörösvár Cukrászda – Pilisvörösvár, Múzeum Cukrászda – Szentendre.
- Kiszállítás Budapest vonzáskörzetében, melynek költsége 3000 Ft. Választható települések: Alsónémedi, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csobánka, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Fót, Göd, Gyál, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Leányfalu, Mogyoród, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pomáz, Remeteszőlős, Solymár, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Tahi, Taksony, Tárnok, Telki, Törökbálint, Üröm, Vecsés
Lehetséges fizetési módok: online fizetés, készpénzes fizetés, előreutalás.

Székesfehérvár:

Lehetséges átvételi módok:
- Bolti átvétel 12:00-tól az Aranyalma Cukrászdában.
- Kiszállítás Székesfehérvár területén: ingyenes.
Lehetséges fizetési módok: előreutalás, készpénzes fizetés.

Székesfehérvár és környéke:

Lehetséges átvételi módok:
- Kiszállítás, melynek költsége 3000 Ft. Választható települések: Balatonakarattya, Balatonaliga-Balatonvilágos, Gárdony, Polgárdi, Siófok, Szabadbattyán, Velence.
Lehetséges fizetési módok: előreutalás, készpénzes fizetés.

Hogyan tudok a webshopon megrendelést leadni?


Rendelés menete: 

 • Kattintson a Webshop menüpontra és válassza ki a kívánt terméket, kattintson a "Kosárba" gombra.  
 • A vásárlás folytatása gombra kattintva további termékeket tehet a kosarába.
 • A kosár megtekintése gombra kattintva pedig befejezheti a vásárlást.
 • Ha még nem regisztrált webshopunkon adja meg személyes és számlázási adatait, válasszon fizetési és átvételi módot, válassza ki az átvétel dátumát. 
 • A "A Megrendelésem gomb megnyomásával elfogadom az Általános szerződési feltételeket" szöveg mellett található mezőt pipálja ki, majd kattintson a "MEGRENDELEM" gombra.
 • Ha már regisztrált webshopunkon, akkor kattintson a "VÁSÁROLTAM MÁR ITT, BELÉPEK" fülre, ezután a rendszer automatikusan kitölti korábban megadott adataival az űrlapot. 
 • A beérkezett rendelésről automatikusan küldünk egy emlékeztető e-mailt. Ez azt hivatott jelezni, hogy rendelése beérkezett hozzánk. Amennyiben ezt a visszaigazoló e-mailt nem kapja meg pár órán belül sem, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.


Rendelés átfutási ideje: 

 • A webshopon keresztül érkező rendeléseket a megrendelés napját követő második napon tudjuk leghamarabb teljesíteni. Egyes termékek esetén a rendelés teljesítésének határideje hosszabb, ezt az információt minden esetben feltüntetjük az adott termék adatlapján.
 • Vasárnapokra sajnos nem áll módunkban rendelés teljesítést vállalni. Így a pénteken leadott rendeléseket leghamarabb hétfőn tudjuk teljesíteni.


Figyelem!

 • Amennyiben a"Készpénz" fizetési módot választotta, átvételkor már sajnos nem áll módunkban más fizetési módot elfogadni (bankkártyával ekkor már nem lehet fizetni)!
 • A webes rendelések fizetésénél sajnos nem áll módunkban Törzsvásárlói kártyát, Ajándékkártyát, SZÉP kártyát, Erzsébet utalványt elfogadni!
 • Székesfehérvár régió esetén a Szamos Marcipán régiós Partnere (Mézes Varázs Kft.) a számlakiállító fél! A termékek viszont Szamos Marcipán által készítettek.
 • Megrendelésével kapcsolatos kérdés, esetleges reklamáció esetén kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.
 • Ha a rendelése nem teljesíthető (elfogyott a készletünkből és nem is tudjuk beszerezni), erről e-mailben értesítjük.