Régió kiválasztása
A termékválaszték, a fizetési és átvételi módok régiónként eltérőek lehetnek.
Kérjük, válasszon a következő régiók közül:

További információk a Régiókról

Budapest:

Lehetséges átvételi módok:
- Bolti átvétel 12:00-tól: választható üzletek: Allee cukrászda, Árkád cukrászda, Budai Cukrászda, Marcipán Cukrászda, Mom Park Cukrászda, Szamos Cafe és Csokoládé Múzeum, Szamos Gourmet Ház, Szépkilátás Cukrászda, Szamos GoBuda
- Kiszállítás Budapest területén 8:00 – 14:00 között, melynek költsége 1390 Ft. 5000 Ft rendelési érték felett ingyenes.
Lehetséges fizetési módok: online fizetés, készpénzes fizetés, előreutalás.

Budapest agglomerációja:

Lehetséges átvételi módok:
- Bolti átvétel 12:00-tól: választható üzletek: Vörösvár Cukrászda – Pilisvörösvár, Múzeum Cukrászda – Szentendre.
- Kiszállítás Budapest vonzáskörzetében 8:00 – 14:00 között, melynek költsége 3990 Ft. 10 000 Ft rendelési érték felett ingyenes.
Választható települések: Alsónémedi, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csobánka, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Fót, Göd, Gyál, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Leányfalu, Mogyoród, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pomáz, Remeteszőlős, Solymár, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Tahi, Taksony, Tárnok, Telki, Törökbálint, Üröm, Vecsés
Lehetséges fizetési módok: online fizetés, készpénzes fizetés, előreutalás.

Országos házhozszállítás:

Az országos házhozszállítást a GLS csomagküldő szolgálat végzi.
A kiszállítás várható időpontjáról a GLS értesíti a megrendelőt e-mail-ben és SMS-ben. A GLS csomagküldő call center központi telefonszáma: +36 29 88 67 00, +36 20 890 0660.
Országos kiszállítás díja: 2490 Ft. A kiszállítás 14990 Ft felett ingyenes.
A kiszállítás szombat, vasárnap és hétfői napokon szünetel.
Lehetséges fizetési módok: online bankkártyás, készpénzes fizetés.

Könyv - Desszertkönyv

A kiadó előszava

"Tisztelt Olvasó!

Borbély Béla Bonbonkönyve után elkészült a Mester második kötete, a Desszertkönyv, amely ismereteket és recepteket tartalmaz a cukrászat és az édességkészítés világából.

A könyv írója a recepteken és a technológiai leírásokon túl megosztja velünk a szakmai múltjával kapcsolatos történeteit és személyes gondolatait is.

A könyvet bőséges fényképanyag és a szerző saját grafikái illusztrálják, de Borbély Béla néhány festménye is megjelenik a képek sorában.

A termékek köre igen széles: a könyv foglalkozik a különféle csemegékkel, desszerttortákkal, krémtortákkal, valamint a fagylalt-és parfékészítés titkaival is.

Borbély Béla nagy szakmai tudás birtokában a szakma régi receptjeinek sorát a saját kreációival kiegészítve foglalja össze az - elsősorban szakember - olvasó számára.

A könyv írójának legfőbb erényei a gondosság és a precizitás, a minőség iránti feltétlen elkötelezettség, a jó szakmai hagyományok tisztelete és a törekvés azok megörökítésére.

Mindezeken túl van még valami, ami kiemeli a művet a hasonló receptkönyvek sorából: A szerző személyisége és művészi kvalitásai. Borbély Béla művésze a szakmájának, de jól bánik a tollal és az ecsettel is. Személyes hangvételű elmélkedései és a festményei egyaránt élvezetesek és szerethetők. A festmények művészi értékét nem tisztünk megítélni, ezt majd az utókor fogja megtenni. Biztos vagyok benne, hogy az olvasóinak szakmai élményt nyújt majd e könyv, a kézműves cukrász szakmának pedig segít a fennmaradásban és a felemelkedésben.

Budapest, 2013. november"

Ár : 9 900 Ft
Szállítási idő : 2 nap
9 900 Ft

Ön még nem választott régiót!

Separator