
Marcipán torta
A Szamos Marcipán egyik legismertebb, hamisítatlan tortája, melynek fő alkotóeleme a marcipán. Arany barnára sütött piskóta lapok, belga csokoládékrém és marcipán rétegek követik egymást, majd marcipánnal burkoljuk. Tetejét „Marcipán” feliratú csokoládé lapocskák díszítik.
A fotó csak illusztráció. A termékek díszítése eltérhet a fotón látottaktól.
Részletek:
- Fogyaszthatósági idő2
- Tárolás0-5
- Szállítási idő2 nap
Összetevők: Összetevők listája
Összetevők: tojáslé, mandulamarcipán kétszeres (cukor, mandula 28%, glükóz-fruktóz szirup, víz, tartósítószer: kálium-szorbát, nedvesítőszer:invertáz, aroma), cukor, mandulamarcipán egyszeres (mandula 47%, cukor, víz, glükózszirup, tartósítószer: kálium-szorbát, nedvesítőszer:invertáz), csokoládé (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitinek, vanília aroma), vaj, búzaliszt, víz, napraforgó olaj, vaníliás cukor (cukor, vanília kivonat, természetes vanília aroma), étkezési sav (ecetsav), színezék (E100, E160c, E170).
| Átlagos tápérték | 100 g-ban |
| Energia: 1680 kJ/402 | kcal |
| Zsír: 20,8 | g |
| -amelyből telített zsírsavak: 8,1 | g |
| Szénhidrát: 45,4 | g |
| -amelyből cukrok: 39,3 | g |
| Fehérje: 6,7 | g |
| Só: 0,07 | g |
























































































