Meggyes marcipándesszert csokoládé bevonattal.
Összetevők: mandula 26%, csokoládé 24% {kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: lecitinek (szójából), természetes vanília aroma}, cukor, alkoholos meggy 7%, fondan (cukor, glükózszirup), glükóz-fruktózszirup, alkoholos meggylé, ivóvíz, meggyvelő 3%, stabilizátor (pektinek), tartósítószer (kálium-szorbát), nedvesítőszer (invertáz), étkezési sav (citromsav).
Kakaó szárazanyag a csokoládéban legalább: 70%. Nyomokban tejet, glutént tartalmazhat. Alkoholt tartalmaz.
Átlagos tápérték 100 g termékben (számított érték )
Energia 1795 kJ/430 kcal;
Zsír 24,9 g
amelyből telített zsírsavak 8,0g;
Szénhidrát 40,5g
amelyből cukrok 37,6 g;
Fehérje 8,0 g;
Só <0,01g