2016. év ország tortája. A tökmagolajos, mandulalisztes piskótalapra vaníliás fehércsokoládés mousse került, tökmagpralinés és málnazselés rétegekkel, tetejét pedig tökmagolajos krém, tökmagos fehércsoki tollak díszítik.
A fotó csak illusztráció. A termékek díszítése eltérhet a fotón látottaktól.
Összetevők: tejszín, fehércsokoládé (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, emulgeálószer: szójalecitinek, vanília aroma), cukor, málnapüré, tojáslé, víz, tökmagolaj 3,5%, búzaliszt, tökmag 3,5%, mandulaliszt, natúr joghurt (tehéntej, vajkultúra), ropogós ostya (búzaliszt, cukor, tejzsír, tejcukor, tejfehérje, étkezési só, árpamaláta), glükózszirup, napraforgóolaj, cukrozott sűrített tej, zselatin, vaníliás cukor (cukor, vanília kivonat, természetes vanília aroma), térfogatnövelő szer (E500), zselésítőanyag (pektinek), étkezési só, színezék (E100, E131, E132).
Átlagos tápérték 100 g-ban
Energia: 1554 kJ/373 kcal
Zsír: 25,3g
-amelyből telített zsírsavak: 11,6g
Szénhidrát: 30,2g
-amelyből cukrok: 25,6g
Fehérje: 5,6g
Só: 0,22g